KLEINE BEURT BIJ VAKGARAGE KLEIJSSEN- UW GARAGE IN ALMELO

Bij Vakgarage Kleijssen wordt uw auto gecontroleerd op een aantal essentiële punten. Omdat een auto vol techniek zit en veel bewegende delen heeft is periodiek onderhoud belangrijk om de levensduur van uw auto te verlengen en uw veiligheid te waarborgen. 

WANNEER IS UW AUTO TOE AAN EEN KLEINE BEURT?

Er zijn veel handige vuistregels om te weten wanneer uw auto aan onderhoud toe is, maar een officiële regel kan Vakgarage Kleijssen niet geven omdat elke auto anders is en omdat er in elke auto anders gereden wordt. Zorg wel dat het onderhoudsboekje bijgehouden wordt, dit is het logboek van de auto. 

GARAGE KLEIJSSEN VOORZIET U VAN ADVIES

Wanneer het onderhoudsboekje onverhoopt toch verloren is geraakt of niet bij de aankoop ontvangen is, dan kan u in Almelo altijd langs Vakgarage Kleijssen om vrijblijvend advies op te vragen. Zo checken we uw remmen, de verlichting, de schokdempers en de accu en controleren we het interieurfilter en alle vloeistoffen, en vullen we bij als dat nodig is.

Bent u op zoek naar een goede garage om een kleine beurt aan uw auto uit te laten voeren in Almelo? Kom dan langs Violierstraat 170 in Almelo (Overijssel). Of neem contact op via mail info@vakgaragekleijssen.nl of bel naar 0546-821000.

Contactgegevens

Vakgarage Kleijssen
Violierstraat 170
7601 GX Almelo

tel.: 0546-821000
mail: info@vakgaragekleijssen.nl